Billettsalg på nett

Leter du etter billetter til fly eller tog? Se tog og fly billetter. Skal du på kino, teater, eller konsert, så finner du også tips om kjøp av billige kinobilletter, teaterbilletter og konsertbilleter. Her får du kjøpt billetter til det meste av arrangement i Norge.

billettsalg
30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Billetter og reise

Det finnes mange som selger billetter på internett i Norge. I tillegg til tjenester som har spesialisert seg på billettsalg, finnes det også parker, scener, turoperatører og mange andre som har sitt egete system for billettsalg.

Her er noen steder du kan kjøpe billetter på nett i Norge.

Kjøp billetter til reise og overnatting på nett

Enten du skal ut å reise med fly, buss eller tog, bestille overnatting på hotell eller annet; det lønner seg som regel å kjøpe billetter på nett, og i mange tilfeller er det heller ikke noe annet praktisk alternativ.

Her finner du en oversikt over steder der du kan kjøpe billetter til reise og overnatting.

Billettsalg på nett til Norske fornøyelsesparker

Tips til billettkjøp på nettet

Her er noen tips for deg som skal kjøpe billetter på internett.

  • Bestill billetter i god tid. Husk å bestill billettene i tide slik at du får de beste plassene uten ekstra kostnad.
  • Nettgebyr, eller gebyr for å ikke kjøpe på nett? Noen ganger er det billigere å bestille på internett, andre ganger legges det til et gebyr. Uansett er det gjerne enklere å bestille på billetter på nettet.
  • Ikke handle på svartebørs. Salg av såkalte svartebørs-billetter forbudt i Norge. Kjøperen må betale mye mer, og man blir delaktig i en ulovlig handling. Det er som nevnt bedre å bestille billetter i god tid.