Hurtigrute og cruiseskip billetter

Dersom du skal ut å reise med båt, hurtigrute eller cruiseskip kan du få gode tilbud på billettkjøp. Her er noen tips ved kjøp av billetter for deg som skal ut å reise med båt.

hurtigrute, cruiseskip

Hurtigruten har få fasiliteter sammenlignet med utenlandske cruise, men en reise langt kysten i Norge kan likevel by på fine opplevelser.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Billetter og reise

Hurtigrute og cruiseskip er behagelige måter å reise på, og gir deg en helt annen reiseopplevelse enn både tog og fly.

Kjøp billetter til Hurtigruten eller cruise

Det er enkelt å bestille billetter til Hurtigruten eller cruise på nett.

Hurtigrutebilleter

  • Hurtigruten.no for bestilling av billetter til Hurtigruten. Det lønner seg som regel å bestille i god tid i forkant.

Cruiseskipbilletter

Cruisebilletter kan du kjøpe hos reiseselskaper på nett, eller direkte hos cruisskipoperatørene. Se for eksempel disse sidene:

Tips til billige cruisebilletter og billigbilletter på Hurtigruten

Det er mulig å spare penger på å følge disse tipsene, så dersom du ikke ønsker å betale for mye kan du se om dette er tips som du også kan benytte deg av:

  • Reis med cruise når ikke alle andre reiser. Unngå å reise i høysesong og tider med stor etterspørsel. Ved stor etterspørsel vil prisene gå opp.
  • Rett etter en orkan er det "ingen" som ønsker å reise med cruise. Med bildene fra orkanens ødeleggelser ferskt i minnet, er det færre som har fantasier om deilige cruise i Karibien, men etter orkanen er det kanskje mindre sannsynlig at det vil komme enda mer uvær, og billettene er billigere som følge av mindre ettterspørsel.
  • Norgestur med Hurtigruten. Å reise med Hurtigruten langs hele kysten i Norge er en fin og annerledes måte å oppleve Norge på. Det er mye rimeligere enn et utenlands cruise, og du kan bli med på utflukter underveis. Både korte og lengre reiser er mulig, tolv dager er den klassiske turen.