Januarsalg på nett

I starten av året, i januar, er det mange gode tilbud også i nettbutikkene. Her er noen tips til deg som skal gjøre et kupp på januarsalget og nyttårssalget.

januarsalg

Julegaveønske ikke oppfylt? Da kan du kjøpe det selv etter jul, og samtidig gjøre et godt kjøp dersom det du ønsker deg er på tilbud i nyttårssalget og januarsalget.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Store handledager

Januarsalget varer egentlig fra første virkedag etter julaften (selv om det kalles nyttårssalg) og utover i januar. Vanligvis varer det en, to eller tre uker ut i januar, litt forskjellig praksis mellom butikkene her.

Tips til januarsalget

Hvis du vil oppnå gode tilbud i januar, bør du få med deg disse tipsene til januarsalget.

  • Du kan bytte julegavene du ikke ønsket deg. Selv om du kanskje ikke har noen lovfestet rett til å bytte varer, vil mange seriøse butikker og nettbutikker imøtekomme kundens ønsker om å bytte en vare.
  • Kjøp det du ønsket deg til jul, men ikke fikk - nå kanskje også med en betydelig rabatt. Hvis du har noen penger til overs?
  • Få en oversikt over alle gode nyttårstilbud og januartilbud. Det beste stedet å begynne, er ikke å bruke prissammenligningstjenester, men ved å oppsøke alle nettbutikker i den kategorien som er aktuell for deg. Du vil da ikke bare sammenligne produkter fra nettbutikker som er inkludert i prissammenligningstjenester, men du vil bli kjent med hva alle andre nettbutikker kan tilby av rabatter, kampanjer, salg, outlet og ellers gode tilbud.