Blekkpatroner og toner

Blekkpatroner er ikke billig, og det lønner seg å kjenne til hvor man får de billigste blekkpatronene av god nok kvalitet.

blekkpatroner

Her er en liste over nettbutikker som selger blekkpatroner.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Norske nettbutikker

Blekkpatroner er ikke billig, og det lønner seg å kjenne til hvor man får de billigste blekkpatronene av god nok kvalitet.

Liste over norske nettbutikker som selger blekkpatroner og toner til skrivere

Enten du har en blekkskriver eller laserskriver, så finnes det billige nettbutikker hvor du kan kjøpe billig blekk og toner. Merk at det er mange av disse som selger blekk og toner som ikke er originalt eller anbefalt tilbehør til skriveren, og dette kan påvirke garantien. Det er likevel mange som velger å kjøpe billig blekk og uorginal toner, da det er betydelige penger å spare på å gjøre dette, og de fleste skrivere er uansett ikke så dyre.

Her er en liste over norske nettbutikker som selger blekkpatroner til blekkskriver og toner til laserskriver. Noen av disse kan kanskje også tilby utstyr og tilbehør for 3D-skrivere.

I tillegg til spesialiserte nettbutikker, kan man også få kjøpt blekkpatroner og toner i flere elektronikkbutikker på nett, for eksempel i disse: