Hage og hagebutikker

Trenger du noe nytt til hagen din? Her er utvalgte nettbutikker for hageprodukter. Finn gode og billige utemøbler, hageutstyr, hageplanter, ting til hagen ellers.

hage, hagebutikker

Her er en liste over hage og hagebutikker på nett.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Norske nettbutikker

Trenger du noe nytt til hagen din? Her er utvalgte nettbutikker for hageprodukter. Finn gode og billige utemøbler, hageutstyr, hageplanter, ting til hagen ellers.

Det er mange fordeler ved å handle i de lokale nærbutikkene, hos din lokale gartner, eller til og med de store kjedene som forhandler hageprodukter. Likevel, hagebutikker på nett har sin plass. Det vil du oppdage ved å utforske mangfoldet i produktsortimentet som finnes i hagenettbutikkene på denne siden.

Noen store butikker har kun utsalg direkte fra butikk, og mangler nettbutikk. Kjeder som Plantasjen har ingen nettbutikk, men de har likevel nettsider som informerer om hvilke produkter de selger, tilbud, pris og så videre.

Listen over norske hagebutikker som selger hageutstyr, hagemøbler og annet til hage

Her er en liste over norske hage og hagebutikker på nett.

Flere hage-nettbutikker

Større nettbutikker og kjeder selger også hageutstyr og hagemøbler

I tillegg til spesialiserte hagebutikker på nett, finnes det også mye hageutstyr i nettbutikker som selger andre produkter til hjem, bygg og annet.

  • ClasOhlson.com har hageredskaper, hagemøbler og et utvalg av andre hageprodukter.
  • Jernia.no har også et godt utvalg av hageprodukter.
  • Jula.no selger også mye som er aktuelt til hagen.
  • Jysk.no har hagemøbler og diverse annet til hagen, og man kan kjøpe på nett eller reservere for henting i butikk.

Hageredskaper på nett

De fleste av nettbutikker som allerede er nevnt har et utvalg av hageredskaper, men i tillegg finnes det noen nettbutikker hvor det først og fremst er redskaper til hagen de selger.

Mindre plante- og hagebutikker på nett

De finnes fortsatt mange nettbutikker i Norge som ikke har blitt nevnt forhandler hageprodukter, her er noen av de mindre hage- og gartner-nettbutikkene, men likevel mange gode kjøp her som du kanskje ikke finner andre steder.

Flere butikker på nett som selger produkter til hagen

Det er fortsatt mange nettbutikker som kan ha diverse varer til hagen. Se for eksempel nettbutikkene som har blitt nevnt i disse kategoriene:

Gratis til hagen og hagetips

Du trenger ikke nødvendigvis kjøpe noe om du vil gjøre hagen bedre. Det er mye man kan gjøre av egeninnsats, og man kommer langt med litt hagearbeid.

Få inspirasjon fra de største nettsidene innen hage og villa i Norge, og du kan få gode tips og råd som er gratis eller som ikke nødvendigvis koster så mye.

Hagesider og hageblogger i Norge

Hagesider som Klikk.no: Hage, Bygg.no: hage og ViiVilla.no: Hage har mange gode hagetips.

Det finnes også mange mindre blogger med massevis av gode tips til hagen. Ofte er det via slike sider man finner de virkelig gode og kreative ideene. Sider som Hageselskapet.no, HjemOgHage.no og Moseplassen.no er alle gode, på sistnevnte finner du i tillegg til hagetips også en oversikt over hageblogger.