Sykkelbutikker: Sykkel og sykkeltilbehør på nett

Her finner du en oversikt over sykkelbutikker på nett. Kjøp ditt sykkelutstyr, sykkeltilbehør og sykler på internett og spar penger med disse tipsene.

Sykkel og sykkelbutikker

Sykkelnettbutikker finnes det mange av i Norge, og dersom du ikke er godt kjent med aktørene i dette markedet vil du få en god oversikt over butikkene som selger sykler, deler og sykkelustyr på nett her.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Norske nettbutikker

Flere sportsbutikker på nett selger sykler, og i tillegg til de sykkelbutikkene som nevnes på denne siden bør du derfor også se om du finner noe av interesse i kategorien:

  • Sportsbutikker på nett

Sykkelbutikkene på nett i Norge

  • Bikeshop.no er nettbutikk som selger sykkelutstyr og sykler. De har også bekledning og produkter relatert til alt fra tiatlon til ernæring. Egen outlet-avdeling i nettbutikken for de som ønsker å spare penger og kjøpe til redusert pris.
  • Spinn.no selger ikke bare sykkel, men også sykkeldeler og sykkelutstyr. Dessuten har de egne avdelinger med sykkelklær og elektronikk for syklister. Ønsker du å handle billig kan du se hva de har av tilbud innen demo og brukt utstyr.
  • Bikester.no er en annen populær sykkelside på nett i Norge. Her får du kjøpt sykler og el-sykler, såvel som klær til syklister og sykkeldeler.
  • Sykkelkomponenter.no er enda en sykkelbutikk på nett. Ikke la deg lure av navnet, de selger ikke bare komponenter, men også sykler. Her finner du et stort utvalg sykler til landevei, el-sykkel, cyclocross og hybridsykler, terrengsykler. Ryddig nettbutikk som gjør det enkelt å finne sykkeldeler til din sykkel.

Flere sykkelbutikker på nett i Norge

Tips! Se også kategoriene sportsbutikker på nett, og friluftslivbutikker på nett. Her omtales andre nettbutikker som ikke faller inn under denne kategorien, men som likevel har mye utstyr og deler som kan være av interesse for syklister.

PS: Sjekk også tilbud hos din lokale sykkelbutikk! Mange lokale sykkelbutikker mangler nettbutikk, men har kanskje en nettside med noe informasjon. Det kan være enklere (men ikke alltid billigere) å kjøpe sykkel hos en lokal forhandler enn å benytte internett til kjøp av sykler, på grunn av service og oppfølging.