Hva er Norske Nettbutikker?

En samling med alle de beste nettbutikkene i Norge, og i tillegg nettbutikker i utlandet som er av spesiell interesse, det er hva du finner på dette nettstedet. Hos oss er det forbrukeren som bestemmer hvilke butikker som er best.

nettbutikker, hva, er, beste, nettbutikker?

Vi har samlet en oversikt over alle de beste nettbutikkene i Norge, samt utenlandske nettbutikker som er av spesiell interesse for norske netthandlere.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Handle på nett

Denne siden ble startet fordi det ikke finnes en tilsvarende tjeneste i Norge. Vi er den eneste norske nettbutikk-oversikten som ikke farget av kommersielle interesser.

Tryggere, enklere, og billigere.

Vi ønsker å gjøre netthandel tryggere, enklere og billigere for deg som forbruker. Vårt mål med tjenesten er å gi norske forbrukere en ærlig og nyttig nettbutikk-oversikt.

Ikke bli lurt av andre nettbutikk-oversikter.

Det finnes mange norske nettbutikk-oversikter på internett. Disse oversiktene baserer seg på en kynisk inntektsmodell. Nettbutikk-oversikter har som regel et kommersiellt samarbeid der dårlige nettbutikker gjerne fremstår som det beste alternativet. De "beste" nettbutikkene er ikke rangert av forbrukere, men av redaktøren, som velger ut nettbutikker på grunnlag av hvor mye penger de tjener på å samarbeide med nettbutikken. Slike oversikter er et hinder for forbrukeren, og ikke et hjelpemiddel. Oversiktene er laget for å tjene penger på forbrukerene, og ikke i det hele tatt for å hjelpe forbrukere om å netthandel enklere og billigere.

Vi gir forbrukeren kontroll

Vi fremhever ingen nettbutikker, hos oss er det forbrukere som avgjør hvilke nettbutikker som er bra og hvilke som er dårlig. På den måten sikrer vi en ærlig oversikt over nettbutikker. Vi gjør netthandel enklere, tryggere og billigere.

Finn nettbutikker på 1-2-3

Det er enkelt å finne frem nettbutikker hos oss. Bruk menyen, der har du en oversikt over nettbutikk kategorier. For eksempel, skal du kjøpe TV, klikker du på Elektronikk. Du får da opp en liste over butikker som selger TV-er. På denne listen ser du at enkelte nettbutikker har en rangering (stjerner), dette er snittkarakteren gitt av forbrukere. Klikker du deg inn på en nettbutikk får du opp alle anmeldelser av denne nettbutikken. Om nettbutikken er ny kan det hende den ikke har blitt rangert ennå.