Liste over nettbutikker

Her er en oversikt over nettbutikker på nett. Velg ønsket kategori og du vil få opp en oversikt over aktuelle nettbutikker.

Finn nettbutikker

Få oversikten over hvilke nettbutikker som er best i Norge innenfor hvert sitt område. Her er en liste over kategorier av nettbutikker.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Handle på nett

Oversikt over norske nettbutikker

Her er en oversikt over alle nettbutikker på nett i Norge. Start med å velge kategori, og du vil få opp en liste over alle aktuelle nettbutikker i denne kategorien. Listen inneholder først og fremst norske nettbutikker, men kan også inneholde utenlandske nettbutikker som utmerker seg.

Beste nettbutikker:

Handle trygt på nett: Hvis du skal handle på nett, bør du starte med å finne nettbutikker du stoler på. Vi fjerner enhver nettbutikk fra oversikten dersom det viser seg at butikken ikke er trygg eller på annen måte ikke kan anbefales til netthandel.

Tjenester som sammenligner pris kan være mangelfull og er ofte ikke korrekt. Mange nettbutikker er heller ikke inkludert i slike tjenester. Ofte kan det være like enkelt å finne sine favorittbutikker på nett, og benytte disse når du skal handle.