Bilder og kunst

Kjøp kunst, malerier og bilder på internett! Fine bilder og storartet kunst kan kjøpes på nettet på tjenesten som nevnes på denne siden. Her finner du kunst, håndverk, malerier og bilder til en konkurransedyktig pris. Pynt opp hjemme eller andre steder med fabelaktig kunst. Kunst har vært menneskets måte å uttrykke seg i flere tusen år, og litt kunst, malerier og håndarbeid gjør omgivelsene mye hyggeligere. Kjøp bilder og kunst fra de norske nettsidene under.

bilder, kunst

På denne siden finner du en liste over butikker på nett som forhandler bilder og kunst.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Norske nettbutikker

Kjøp kunst, malerier og bilder på internett. Fine bilder og storartet kunst kan kjøpes på nettet på tjenesten som nevnes på denne siden. Her finner du kunst, håndverk, malerier og bilder til en konkurransedyktig pris. Pynt opp hjemme eller andre steder med fabelaktig kunst. Kunst har vært menneskets måte å uttrykke seg i flere tusen år, og litt kunst, malerier og håndarbeid gjør omgivelsene mye hyggeligere. Kjøp bilder og kunst fra de norske nettsidene under.

Liste over norske butikker på nett som forhandler bilder og kunst

Her er en liste over norske butikker på nett som forhandler bilder og kunst.

Nettgallerier hvor du kan kjøpe kunst

  • FineArt.no er en kjent nettside for den som handler kunst på nett. Her finner du et nettgalleri, nettauksjon, oversikt over kunstnere og mer. Du må være registrert som kunde for å handle i galleriet.
  • ArtGate.no er et nettgalleri hvor du kan kjøpe kunst fra mange kunstnere.
  • Artify.no selger bilder, smykkekunst og annen kunst fra et utvalg kunstnere.

Flere nettgallerier

Bilder og kunst - rubrikk og annenhåndsmarked

Kunst kan kjøpes på annenhåndsmarkedet. Rubrikksider og annonsesider på nett der både private og bedrifter legger ut kunst for salg. Se om du finner kunsten du ønsker å kjøpe her.

Bilder og kunst - utenlandske

Det finnes et stort antall nettsider hvor man kan kjøpe kunst. Alt fra små hobbykunstnere til berømte kunstnere. Her er noen slike sider:

Kjøp kunst og malerier: Noen billigere alternativ

Å kjøpe kunst kan innebære store beløp. Den som ikke ønsker å legge mye penger i å kjøpe et maleri, kan finne bilder, tegninger, malerier på for eksempel en DeviantArt.com eller tilsvarende sider, og bestille prints her. Deretter kan man lage store plakater, lerret eller lignende. Bruk for eksempel sider som disse:

Fordeler og ulemper med å kjøpe kunst på nett

Det er praktisk og enkelt å handle på nett. Likevel er det også ulemper med denne måten å handle på. Et problem med å kjøpe kunst (for eksempel malerier) på nett, er at man ikke får studert kunstverket slik det virkelig er. Det er noe helt annet å se et kunstverk med egne øyne, enn å se på det på en skjerm.

En annen ting som kan være en utfordring er selve frakten av kunsten. Dette går ofte bra, og de fleste som selger kunst vil ta forhåndsregler slik at kunstverket vil bli fraktet trygt og helt frem til kjøperen. Det er likevel ikke alle i fraktbransjen som er like forsiktige med håndtering av pakker, eller det kan være uforsvarlig innpakket. Det er kjedelig for kjøperen å måtte bruke tid på klaging og retur.

Noen ganger kan det være enklere å kjøpe kunst direkte i galleriet. Dersom kunsten man ønsker å kjøpe ikke er tilgjengelig i galleriet der man bor, kan man også benytte anledningen til å besøke gallerier når man er ute å reiser.