Film og underholdning - nettbutikker

Få oversikt over nettbutikker som selger fysiske filmer, såvel som streamingtjenester som lar deg spille film over internett. Det å streame film direkte fra internett er nå så billig at de fleste velger denne løsningen fremfor å kjøpe fysiske filmer.

film, underholdning

Her er nyttig info om nettbutikker som selger film og underholdning på nett.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Norske nettbutikker

Netflix, Viaplay, HBO, TV2 Sumo og mange andre tjenester gjør det mulig det er en stor skam å laste ned piratkopierte filmer. Hvorfor stjele noe du likevel har råd til å kjøpe for en slikk og ingenting?

Nettbutikker som selger film gir deg et stort utvalg av titler, og fordelen med å handle i disse butikkene er at du får DVD / BlueRay som er tilpasset norske avspillingsmaskiner.

Kjøper du fra utlandet kan du risikere at norsk tekst mangler, at filmen ikke kan spilles av, og i verste fall at du ikke får filmen som du har betalt for i det hele tatt. Bruk en av de norske nettbutikkene her så er du på den trygge siden, og du får billige filmer til en rask levering. Alternativet er å strømme filmer direkte fra internett.

Her kan du se og kjøpe film på nett

Oversikt over norske nettbutikker som selger film og underholdning på nett.

Nettbutikker som selger filmer, DVD, blueray

Det har blitt mer populært å strømme innholdet direkte over internett, enn å handle CD-plater, blueray og underholdning på fysiske lagringsmedier. Se oversikten over strømmetjenester nedenfor.

Populære streamingtjenester hvor du kan se, leie og kjøpe filmer digitalt:

Norske streamingtjenester

Streamingtjenester musikk

Spotify er den største og kanskje eneste aktuelle streamintjenesten for musikk i Norge.

Streamingtjenester spill

Twitch.tv er en populær nettside hvor man kan se på at andre spiller på dataspill og konsoll.