Shopping

Gaver, gavekort og gavetips

Julegaver, bursdagsgaver, bryllupsgave og gaver til alle andre anledninger finner du hos Norske Nettbutikker .com. I denne kategorien har vi samlet nettbutikker som det er lett å finne fine gaver i til en god pris. Se også i våre andre kategorier for å finne gaver. I vår nettbutikk oversikt kan du finne gaver til "den som har alt", såvel som til den som trenger "akkurat det produktet".

Handle klær (tips)

Handle klær på nett

Enten du ønsker å kjøpe billige klær på internett, eller du leter etter de beste online klesbutikker: Her er noen tips for deg som ønsker å handle klær og mote på nettet.

Netthandel tips

Handle på nett trygt og billig

Svindel i nettbutikker er dessverre ikke uvanlig. Handle kun i kjente nettbutikker, og unngå nybegynnertabbene og useriøse butikker på nett.

Kredittkort til shopping

Kredittkort til shopping

Kredittkort gjør det enklere og tryggere å handle på internett. Dersom du ikke har et kredittkort, eller hvis du ønsker flere kredittkort kan du enkelt søke via tjenestene som er nevnt under. Et kredittkort gir deg muligheten til å kjøpe på kreditt, og det trenger ofte ikke å koste deg noe. Mulighetene for å spare penger på å bruke kredittkort er faktisk ganske gode! Undersøk tilbudene hos leverandørene som nevnes på denne siden så vil du finne ut at det faktisk kan lønne seg med flere kredittkort i lommeboken.

Kundeaviser

Kundeaviser

Kundeaviser på nett er egentlig overflødige. Det er minst like bra å bare gå inn på nettsidene til butikken og du vil da som regel finne oversikt over deres pågående kampanjer og tilbud.

Nettauksjoner

Nettauksjoner

Nettauksjoner og rubrikksider gir deg muligheten til å finne brukte og nye ting til en billigere penge. Her finner du en oversikt over ulike norske auksjoner og rubrikk sider.

Netthandel

Netthandel

Handel på nett i Norge har blitt svært populært, og man kan gjøre mange gode kjøp hvis man vet hvor man skal begynne. På dette nettstedet siden finner du noen tips om netthandel.

Rabatter og tilbud

Rabatter og tilbud

Gå ikke glipp av gode rabatter når du handler på nett. Her er noen tips for deg som vil ha tilbud og finne gode kjøp i nettbutikkene.

Shopping nettsider

Shopping nettsider

Det finnes mange shopping-nettsider på nett i Norge, og det kan være vanskelig å holde oversikten. Her er en guide til shopping på nett i Norge.

Toll og tollgrense

Toll og tollgrense

Alt om toll og tollgrense her. Hvor mye må du betale i toll når du importerer varer selv fra utenlandske nettbutikker og nettsider? Hva er tollgrensen, og må du betale merverdiavgift?