Nettauksjoner

Nettauksjoner og rubrikksider gir deg muligheten til å finne brukte og nye ting til en billigere penge. Her finner du en oversikt over ulike norske auksjoner og rubrikk sider.

nettauksjoner

Kjøpt på auksjon. Når du handler i en nettauksjon kan du få en god pris, men i noen sammenhenger er det også mange proffe kjøpere som konkurrerer om de mest populære gjenstandene.

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Shopping

Nettauksjoner gjør det mulig å kjøpe varer mye billigere enn det som ellers er utsalgsprisen i butikken.

Liste over norske nettauksjoner

Her er en liste over norske nettauksjoner.

  • Netthandelen.no er en auksjonsside der man kan gi bud på mange varer. Til forskjell fra andre auksjonssider der det er mange av både kjøpere og selgere, er det her bare en selger, og mange kjøpere.
  • Finn.no fungerer i praksis også som en slags nettauksjon. Brukere legger ut det de ønsker å selge, og kjøpere tar kontak og tilbyr det de er villige til å betale. Selger kan godta prisen, eller vente i håp om at det vil komme noen andre som vil tilby en bedre pris.
  • QXL.no er en annen stor salgsside i Norge, og her kan du finne mange brukte varer til salgs. Fungerer også som auksjonsside, selv om selgeren vangligvis setter en ønsket pris på varene.

Andre nettauksjoner i Norge