Gaver, gavekort og gavetips

Julegaver, bursdagsgaver, bryllupsgave og gaver til alle andre anledninger finner du hos Norske Nettbutikker .com. I denne kategorien har vi samlet nettbutikker som det er lett å finne fine gaver i til en god pris. Se også i våre andre kategorier for å finne gaver. I vår nettbutikk oversikt kan du finne gaver til "den som har alt", såvel som til den som trenger "akkurat det produktet".

30. mai 2024 av Norske nettbutikker / Shopping

Julegaver, bursdagsgaver, bryllupsgave og gaver til alle andre anledninger finner du hos oss. I denne kategorien har vi samlet nettbutikker som det er lett å finne fine gaver i til en god pris. Se også i våre andre kategorier for å finne gaver. I vår nettbutikk oversikt kan du finne gaver til "den som har alt", såvel som til den som trenger "akkurat det produktet".

Beste gaverbutikker på nett

Det finnes mange nettbutikker som selger ting som er egnet å gi bort i gave. Vi har laget en oversikt over slike nettbutikke her:

Gavetips ved kjøp av gaver på nett

Her er noen gavetips for deg som kjøper gaver på nettet.

Sende gaven direkte til mottaker

Har du tenkt på at du kan sende gaven direkte til mottaker? Dersom du ønsker å gi en gave til noen som bor et annet sted, kan det være praktisk å sende gaven direkte til mottaker, i stedet for å først bestille gaven hjem, pakke den ut av esken, og deretter pakke den inn igjen og sende den til mottaker.

Når gaver skal sendes til noen som bor på andre siden av landet, ville det vært enkelt å sende gaven direkte, enn å sende gaven først hjem til deg, og så videresende den til mottaker.

Få norske nettbutikker tilbyr innpakking av varer, og det er rett og slett ikke så utbredt her i landet. Ser vi på land som USA er dette imidlertid vanlig, for eksempel vil Amazon tilby å pakke inn det du kjøper som en gave, og det finnes også mange nettbutikker i Europa som tilbyr dette. Dessuten finnes det også gavebutikker som har spesialisert seg på firmagaver med fin innpakking, men de beste og nevneverdige av disse ligger utenfor Norge.

Hvordan sende gaven direkte til mottaker, selv i norske nettbutikker? Dette er enkelt, men dersom nettbutikken ikke tilbyr gaveinnpakking, vil gaven mest sannsynlig komme som en kjedelig grå/hvit eske/konvolutt, og det er ikke noe kort eller hilsen vedlagt. Spørsmålet er da om det ikke blir like enkelt å kjøpe et gavekort?

Kjøpe gaver på tilbud

Hvis du kjøper når det er tilbud, kan du kjøpe en større og mer verdifull gave enn det du egentlig hadde tenkt. Når du kjøper gaven til rabattpris vil du få penger til overs, som du kan bruke til en ekstra gave, eller du kan spare pengene.

Hvis du følger med på når nettbutikkene har salg, utnytter rabatter og kundefordeler, vil du ofte kunne få en mye bedre pris enn om du kjøper når varene er på fullpris.

Ikke bruk mer penger på gaver enn du må

Gaven du tenker å kjøpe koster kanskje mye mindre et annet sted. Husk å sammenligne priser før du bestiller.

Tjenester som prisguiden.no og prisjakt.no er gode, dette er to konkurrerende tjenester og kommersielle aktører, og vær oppmerksom på at det ikke er alle nettbutikker som er inkludert i disse tjenestene.

Det betyr at det faktisk kan være nettbutikker som har enda bedre tilbud enn det du finner her.

Start gjerne med å sammenligne prisne hos disse tjenestene, men om du vil være sikker på at du virkelig får den beste prisen, bør du også være sikker på at du sjekker alle nettbutikker som selger denne varen og som ikke er en del av Prisguiden elelr Prisjakt.

Bruk gjerne katalogen over nettbutikker som du finner her på dette nettstedet, og velg en kategori der det vil være sannsynlig at det finnes nettbutikker som selger denne.